Dankzij een grote inzamelingsactie van Jan van der Gracht hebben wij ‘Stichting Goed voor Oud‘ dit jaar in samenwerking met de Kinderkledingbank Hoorn zo’n 100 ouderen kunnen verrassen met een kerstpakket!

Op 23 december 2015 werden de kerstpakketten persoonlijk bij iedereen aan de deur bezorgd. De kinderen van de Kinderkledingbank overhandigden de pakketten en wensten de ouderen hele fijne feestdagen en de beste wensen voor 2016.

IMG_0679

Er werd vooral emotioneel gereageerd, en waarbij enkele tranen al heel snel werden vervangen door een lach. ‘Waar heb ik dit aan te danken?’ vroeg een mevrouw. ‘Omdat u het verdient’. Verbouwereerd maar met een grote glimlach werd het pakket in ontvangst genomen: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt!’.

IMG_0636

IMG_0642

Hoewel de meeste kerstpakketten waren uitgedeeld voor ouderen met financiële beperkingen, werden er ook een aantal uitgedeeld aan mensen die het ook op dat moment goed konden gebruiken vanwege andere redenen.

Zo vertelde iemand aan ons: ‘Enkele dagen geleden is mijn buurman overleden. Hij was iemand waar ik goed mee om ging en de enige waar ik regelmatig contact mee had. Deze verrassing is een lichtpuntje wat ik net kon gebruiken, ik ben er erg blij mee. Heel hartelijk bedankt’.

Ook bezorgden we een kerstpakket bij een mevrouw die toevallig diezelfde dag jarig was, en het ook op dat moment aan het vieren was. Een leuke extra verrassing dus!

IMG_0613

IMG_0612

We zijn erg blij met deze actie en dat we zoveel ouderen weer even gelukkig hebben mogen maken. Met ontzettend veel dank aan Jan van der Gracht en de Kinderkledingbank Hoorn!

Meer informatie over Jan van der Gracht kunt u vinden op
www.janvandergracht.nl

Meer informatie over de Kinderkledingbank Hoorn kunt u vinden op
www.kinderkledingbankhoorn.nl

IMG_0634