Tot voor kort leek het er op dat alle inkomsten, bedoeld voor ouderen in nood, besteed zou gaan worden aan een lijst aan reparaties voor onze recent aangeschafte bestelauto. De bestelauto, geleverd door een niet nader te noemen autogarage, bleek zeer onveilig. Ook waren er nep facturen uitgedraaid, waardoor ook nog eens bleek dat er helemaal geen onderhoud, zoals beloofd, had plaatsgevonden.

Na een oproep in Weekblad Zondag waarin we hadden gevraagd naar een autogarage of monteur om de auto weer veilig op weg te krijgen, werden we al vrij snel benaderd door Adriaan Hiemstra, eigenaar van Automobielbedrijf Hiemstra te Hoorn.

Geheel kosteloos werd de bestelauto flink onder handen genomen. Na weken van reparaties hebben we onderhand weer een veilige en betrouwbare bestelauto.

Hiemstra heeft laten weten ook in de toekomst klaar te staan voor onze stichting. Ook heeft autoliefhebber Hendrik Dragt zich aangemeld voor het onderhoud en overige reparaties van de auto.

Wij van Kringloopwinkel Dromehof willen iedereen bedanken voor alle donaties en steun, met name Automobielbedrijf Hiemstra en Hendrik Dragt!