Toen assistent manager Barbara Ebbinkhuijsen van Ambaflex ons benaderde om onze stichting te willen ondersteunen namens Ambaflex hadden we nog geen idee wat we konden verwachten. Per traditie staan een aantal werknemers hun kerstgeschenk af en wordt de waarde hiervan gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar viel de keus op Dromehof! Hiermee werd een enorm bedrag van maar liefst €2500,- ingezameld!

Dit bedrag werd met een symbolische cheque door directeur bedrijfsvoering John Vlasveld uitgereikt. Met deze donatie kunnen we voorlopig voort met het organiseren van goede doelen acties terwijl we aan het herstellen zijn van de lockdown. De komende maanden zullen we met dit geld zoveel mogelijk ouderen ondersteunen. 100% van het gedoneerde bedrag zal worden besteed aan goede doelen.

Ambaflex is een internationale organisatie en specialiseert zich al 25 jaar in het ontwikkelen van materiaaltransportsystemen. Met hun hoofdkantoor in Zwaag zijn ze niet ver van Dromehof gevestigd. Ze hebben ook vestigingen in Roemenië, China, Japan en de Verenigde Staten.

We willen Ambaflex heel hartelijk bedanken voor dit mooie bedrag en zullen iedereen op de hoogte houden hoe het besteed wordt!