Dromehof sponsort de bingo voor Westerhaven! De komende maanden zijn er genoeg prijzen voor de bewoners om te winnen. Marlies, activiteitenbegeleidster van Westerhaven, schreef het volgende:

Donderdag 29 feb. liep ik naar de voordeur van Westerhaven. Daar kwam een Bakwagen aangereden van Dromehof. Drie vrijwilligers laden de dozen en de mand vol prijzen uit. Het paste precies op mijn karretje.
Wat geweldig dat de bewoners van Westerhaven deze schenking krijgen van Dromehof. Terwijl ik dit stukje schrijf heb ik nog geen tijd gehad om alle prijzen te bewonderen. Dus ook voor mij nog een verrassing.
Wij kunnen in ieder geval voorlopig vooruit met al deze prijzen voor het kienen. Dromehof enorm bedankt!
Tot gauw bij de kienmiddag, gr. Marlies

We wensen de bewoners van Westerhaven alvast veel bingoplezier!