De Zonnebloem afdeling Enkhuizen kwam naar de Westfriese Beursvloer waar maatschappelijke organisaties en bedrijven elkaar ontmoeten om te onderhandelen met gesloten beurs. Wij van Stichting Dromehof waren ook van de partij en druk bezig met het maken van diverse matches. Met de Zonnebloem was het net te laat om een officiële match te maken tijdens de beursvloer, maar kort na het evenement hadden we toch even contact met elkaar opgezocht. De Zonnebloem zocht namelijk een rolstoel voor de afdeling Enkhuizen, waar het ingezet wordt tijdens de activiteiten.

Hoewel we op het moment geen rolstoel hadden, besloten we toch contactgegevens uit te wisselen om te kijken of we in de toekomst iets konden betekenen. En dat konden we!

Op 9 februari organiseert De Zonnebloem een gezellige middag brunch met muziek voor hun gasten. Na afloop worden er diverse cadeautjes uitgedeeld middels een lootjes actie. Wij hebben hierbij kunnen bijdragen door diverse spullen te schenken. We hopen in de toekomst nog meer te kunnen betekenen voor deze mooie organisatie en we hopen snel een rolstoel te kunnen schenken. Heeft u toevallig nog een rolstoel over en wilt u dat dit voor een goed doel gebruikt wordt? Neem dan snel contact met ons op of met de Zonnebloem afdeling Enkhuizen.