In 2016 maakten wij tijdens de Westfriese Beursvloer kennis met Joost Spil van BDO Accountants. Wij kregen voor 2 uur lang fiscaal en financieel advies aangeboden. Als tegenprestatie publiceerden wij een artikel op onze website. Onze stichting was nog erg klein en er was ook nog geen winkel. We waren daarom erg blij met dit aanbod. Toen we vervolgens een kringloopwinkel gingen openen maakten we in 2018 opnieuw een match met BDO. Naar aanleiding van deze match zijn wij een tevreden klant geworden van BDO.

Tijdens de beursvloer van 2019 benaderde we BDO uiteraard weer opnieuw. Dit keer met een ander voorstel. Omdat we als maatschappelijke organisatie veel kortingen hebben gekregen van BDO hebben we besloten dit keer zelf iets aan te bieden. Dat werd een goed gevuld kerstpakket! Aangeboden, samengesteld en bekostigd door het bestuur van Dromehof (disclaimer: wij hebben dus geen artikelen gebruikt van onze inzamelactie voor de ouderen, deze artikelen zijn 100% bij de ouderen terecht gekomen).

Het pakket werd rond de feestdagen op het kantoor van BDO overhandigd (locatie Alkmaar). We zijn BDO nog steeds erg dankbaar voor alle hulp en hopen nog lang samen te kunnen werken!