Nancy Konijn kwam namens Stichting Wings of Change bij ons langs met de vraag of we konden bijdragen aan hun ‘Huiskamer’, een onderdeel van de stichting waarbij mensen/ouderen op een laagdrempelige manier langs kunnen komen voor gezellige activiteiten. Omdat dit ook gerelateerd dit aan onze doelgroep, hebben we uiteraard direct gekeken wat we konden betekenen. De stichting heeft diverse artikelen bij elkaar verzameld voor hun activiteiten. Deze hebben we kosteloos overhandigd. We wensen iedereen alvast veel plezier met deze spulletjes!

De huiskamer biedt een laagdrempelige inloop met een gezellig samenzijn op het prachtige landgoed van Wings of Change in Andijk. De knusse huiskamer geeft ook de mensen zonder een zorgindicatie een plek om even uit de dagelijkse sleur en soms ellende te stappen. Gasten kunnen in de huiskamer terecht voor een kop koffie, een praatje, ze kunnen deelnemen aan de activiteiten. Maar ook een rondje langs de volières van Wings of Change behoort tot de mogelijkheden. Er is altijd iemand die met passie prachtige verhalen over de vogels kan vertellen

Bron: www.wingsofchange.nl

Door jarenlange ervaring hebben wij gezien wat voor positieve uitwerking de omgang en interactie met roofvogels en het verblijven in de natuur heeft op het welzijn van volwassenen en kinderen met een beperking of met speciale behoeftes. Door ze onder begeleiding samen te laten werken met de roofvogels vangen we 2 vliegen in 1 klap! Samen met elkaar voor elkaar.

Bron: www.wingsofchange.nl