Stichting Dromehof bestaat inmiddels drie jaar, en dat vieren we! Op zondag 22 april introduceren we onze nieuwe, verlaagde prijzenlijsten en geven we maar liefst 50% korting op alle meubelen en 70% korting op alle stoelen! Kleding en boeken worden vanaf heden slechts 50 cent per stuk!

Ook heropenen we de bovenverdieping na een aantal weken hard werken om de boel te verbouwen. We hebben geluisterd naar suggesties van onze bezoekers en zijn daarom trots te mogen aankondigen dat we het volgende allemaal hebben verbeterd:

De kledingrekken zijn nu lager waardoor iedereen er makkelijker bij kan komen. Naast de nieuwe aangebrachte verlichting laten de kledingrekken tevens nu ook meer licht door. Er zijn nu ook grote spiegels bij de kledingafdeling en alles staat duidelijker, netter gesorteerd. Alle kramen zijn verwijderd en er zijn stellingkasten gebouwd voor een goed en duidelijk overzicht.

Bent u benieuwd naar de vernieuwde bovenverdieping of bent u op zoek naar meubels? Kom dan zondag 22 april van 12:00 tot 17:00 bij ons langs voor extra lage prijzen en kortingen!