1 december 2022 bestond de kringloopwinkel op De Oude Veiling 22 in Zwaag precies 5 jaar! En dat werd groot gevierd met een verrassingsfeest georganiseerd door de vrijwilligers van Dromehof!

Bestuurslid Entenie werd in het zonnetje gezet met allerlei cadeautjes, waaronder een Dromehof-klok (deze hangt nu bij de kassa), een schrift met allemaal leuke teksten van klanten en bezoekers van Dromehof en diverse andere cadeaus. Voor de vrijwilligers waren er 3 grote overheerlijke taarten. Maar ook voor de klanten is er iets extra’s, zeven dagen lang!

7 dagen lang geven we onze klanten een bedankje bij de kassa (op=op). Een 81 jarige mevrouw heeft maar liefst 200 gelukspoppetjes gemaakt van onze klanten! Gebundeld met een bedankzakje, samengesteld door Sylvia, Ina en Tiffany.

Met dank aan Gerda en Sylvia voor het organiseren van dit verrassingsfeest en aan alle vrijwilligers die hebben bijgedragen en zo hard hebben gewerkt om Dromehof een succes te maken 5 jaar lang, aan al onze bezoekers, sponsors en iedereen die spullen doneert!