Dit jaar hebben we weer een leuke paasactie voor de ouderen georganiseerd! In samenwerking met Buurtdiensten regio Hoorn, Albert Heijn Wognum, Lidl Wognum, diverse woonzorgcentrums en iedereen die gereageerd heeft op onze Facebook-oproep.

Buurtdiensten
Via Buurtdiensten werden de ouderen geïnformeerd over onze actie. Iedereen die zich had aangemeld kreeg van ons een persoonlijk bezoekje en een paastas vol met verassingen.

Facebookactie
Op onze Dromehof Facebook pagina hadden we een oproep geplaatst en iedereen kon iemand van 75+, woonachtig in de gemeente Hoorn of directe omgeving aanmelden voor de paasactie. Met zoveel reacties met persoonlijke verhalen is er daarom besloten om iedereen die werd opgegeven voor de actie te verrassen en dus niemand over te slaan!

Verzorgingshuizen
Naast de paastassen hadden we ook nog XXL paasdozen gemaakt. Met artikelen van Albert Heijn en Lidl in Wognum werden deze dozen aangevuld samen met eigen voorraad en van Veldboer Eenhoorn. Zo werden er hele zware dozen tot over de rand toe gevuld met als doel de bewoners van gesloten afdelingen (intramuraal) te verrassen. Dit jaar besloten we op bezoek te gaan bij een aantal zorginstellingen waar we nog niet eerder waren geweest. Zo hebben we ook meteen gekeken naar eventuele andere wensen die we in de toekomst kunnen gaan vervullen voor de ouderen! En uiteraard hebben we ook een aantal oude bekende locaties bezocht.

Westerhof in Enkhuizen heeft zo’n 40 cliënten waarvan grotendeels intramuraal en een klein deel in aanleunwoningen. We hebben de hele afdeling verrast met een grote doos vol lekkernijen! In ontvangst genomen door een aantal bewoners (zie foto). En voor de bewoners in aanleunwoningen hebben we paastassen afgegeven.
Overvest in Enkhuizen heeft een woongroep voor mensen met dementie en ook aanleunwoningen. Voor de woongroep hebben we een goedgevulde doos uitgereikt.
Woonzorgcentrum Sint Nicolaas in Enkhuizen heeft zo’n 40 cliënten. Zij hebben van ons twee volle dozen paaslekkernijen gekregen om uit te delen aan de bewoners.
Op onze Facebook actie reageerde Bianca van Omringlocatie Lindendael. Zij wilde heel graag de bewoners van afdeling Roos verassen. Omdat we niet genoeg paastassen hadden maar wel graag iets wilden betekenen, kochten we voor alle bewoners bonbons! We kwamen een bak vol bonbons uitreiken en deze werd in ontvangst genomen door een van de bewoners. Overhandigd door Mirjam van Dromehof.
Ook Diana reageerde op onze Facebook actie om de bewoners van afdeling Plataan/Sering in Avondlicht te verrassen. Oorspronkelijk hadden we niet genoeg artikelen maar door een telfoutje hadden we spontaan toch nog een overvolle doos lekkernijen kunnen overhandigen bij de receptie. Overhandigd door Charles en Marina van Dromehof.

Sponsors
Dankzij onze sponsors hebben we hele leuke paastassen en dozen kunnen maken en hebben we ALLE ouderen kunnen verblijden die zijn opgegeven. We zijn hier erg dankbaar voor. Daarom een speciaal bedankje aan Jacco van Albert Heijn Wognum en Willem van Lidl Wognum!

Een medewerker van Albert Heijn Wognum samen met Gerda van Dromehof. Heel erg bedankt!
Willem van Lidl Wognum samen met Brian van Dromehof. Heel erg bedankt!