Op dinsdag 19 september en vrijdag 22 september 2017 van 12:00 tot 16:00 uur organiseren we een garage-sale bij onze opslagplaats in Wognum!

Garage Sale Wognum

Opslagruimte
Niet lang geleden hebben we onze opslagruimte uitgebreid en zijn we van 7 opslagplaatsen naar één grote locatie verhuisd. Dit nam veel tijd in beslag en inmiddels kwamen er steeds meer spullen bij. Omdat we beperkt ruimte hebben in onze kringloopwinkel in Zwaag, hebben we besloten een garage-sale te organiseren in Wognum en kunnen bezoekers tijdelijk een kijkje bij ons nemen. Komt u ook langs?

Verkoop
Tijdens de garage-sale verkopen we meubelen, witgoed en huisraad. Ook hebben we dozen vol met boeken, serviesgoed, etc. die per doos opgekocht kunnen worden. Dinsdag van 12:00 tot 16:00 uur is onze eerste garage-sale, waarna we weer aanvullen en voorbereiden voor de tweede sale op vrijdag 22 september om dezelfde tijd. Komt u dus dinsdag, dan is het de moeite om ook vrijdag weer langs te komen!

Vrijwilligers gezocht
Voor onze kringloopwinkel in Zwaag zijn we op zoek naar nog enkele winkelmedewerkers.
En in Wognum kunnen we nog enkele sorteerders gebruiken! Kijk voor meer informatie op onze vacaturepagina en neem contact met ons op.