Verheugd en enthousiast kondigen we het goede nieuws aan dat we vanaf 9 januari een nieuwe opslag- en sorteerruimte hebben! Deze ruimere, droge locatie met stroom, verlichting en toilet is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van onze huidige hoofdlocatie.

aannemersbedrijf-koopman

Koopman Bouw & Interieur sponsort 50% van deze nieuwe locatie. Hiervoor zijn we hun natuurlijk ontzettend dankbaar!

Door deze nieuwe opslagplaats kan Kringloopwinkel Dromehof efficiënter te werk waardoor er ook meer tijd overblijft voor het organiseren van acties en activiteiten voor de ouderen. Begin januari verplaatsen we nagenoeg alles vanuit onze huidige opslagplaats. We hebben het in deze periode dus extra druk.

Onze vrijwilligers kunnen straks een stuk comfortabeler aan het werk, en dat is voor ons ook belangrijk. Waar we nu nog in de winterkou, wind en regen zonder toilet, water en stroom werken, kunnen we straks een gezellige, comfortabele en gezonde werkplek aanbieden!

opslagplaats

Wist u dat?
Momenteel telt Stichting Goed voor Oud 16 vrijwilligers. Enkelen hiervan werken vaste dagen. Deze vrijwilligers werken heel hard zodat de stichting over voldoende financiële middelen beschikt om zich in te zetten voor de ouderen. We zijn nog op zoek naar enkele sorteerders! Neem gauw contact met ons op voor meer informatie en om je aan te melden!