In het activiteitencentrum van Dromehof organiseren we een gezellige middag waar veel prijzen gewonnen kunnen worden! Aanmelden kan vanaf vandaag. Meldt u snel aan want het aantal deelnemers is beperkt en vol = vol! Voor de Bingo krijgt u een gratis plankje en voor de loterij een gratis lootje, dus voor de ouderen met een beperkt budget kan dit een kosteloos gezellige middag worden. Ook de koffie en thee is gratis.

Bingo
Kastenvol prijzen liggen klaar om gewonnen te worden in ons nieuwe activiteitencentrum naast onze winkel, genoeg om veel winnaars te garanderen! 1 plankje is gratis. Optioneel kunt u nog extra plankjes er bij kopen. Met de opbrengsten hiervan zamelen we in voor een stoellift.

Loterij
Na de Bingo organiseren we ook een Loterij. Ook hier valt er veel aan prijzen te winnen. Het eerste lootje krijgt u van ons gratis. Daarna worden de lootjes per set van 5 stuks verkocht. Ook met deze opbrengsten zamelen we in voor een stoellift.

Regels

  • Minimale leeftijd deelnemers: 70 jaar
  • Maximaal 2 personen per huishouden
  • Beperkt aantal deelnemers vanwege veiligheid: vol = vol dus meld u snel aan
  • Let op dat wij momenteel nog geen lift hebben, we zijn hier druk mee bezig
  • Bingo: 1 plankje krijgt u gratis. Optioneel kunt u nog plankjes er bij kopen voor €2 per stuk
  • Loterij: 1 lootje krijgt u gratis. Daarna €2 voor een set van 5 lootjes

Datum, tijd en locatie
Wanneer: Zondag 29 augustus 2021 om 12:30 uur. 13:00 uur gaan we van start.
Locatie: De Oude Veiling 23-A, links naast onze winkel, op de eerste verdieping.

Kunt u het niet vinden? Onze winkel op De Oude Veiling 22 is ook geopend. Hier kunt u ook informeren, wij helpen u dan graag op weg. Wij plaatsen ook borden om u de weg te wijzen.

Aanmelden!
Wacht niet langer en bel snel 0229 – 795 377 om u aan te melden voor de Bingo!

Inzamelen voor een stoellift
Opbrengsten van de extra plankjes en de loterij zal worden ingezameld voor het installeren van een stoellift, zodat ouderen die slecht ter been zijn de volgende keer ook mee kunnen doen. Doneren hiervoor is ook mogelijk door een bedrag naar keuze te storten op onze rekeningnummer NL73 INGB 0006763098 t.n.v. Stichting Dromehof. Vermeld u hierbij dat het om een donatie gaat, dan komt dit 100% ten goede aan dit doel!

De Bingo en Loterij wordt gesponsord door Dromehof en georganiseerd door Dromehof vrijwilligers Sylvia en Ina.