Zondag 18 juli om 13:00 uur organiseren we een workshop kaarten maken voor de ouderen woonachtig in de regio West Friesland. Heeft u interesse om deel te nemen? Lees dan snel verder!

In mei kondigden we aan dat we een activiteitencentrum gingen openen. Dit artikel kunt u hier lezen (klik). Inmiddels zijn we er klaar voor en gaan we binnenkort officieel openen door een workshop te organiseren. De workshop is geheel kosteloos!

Aanmelden
Iedereen is welkom vanaf 70 jaar, maar bij voorkeur willen we ouderen uitnodigen die vereenzaamt zijn en uit hun isolement willen door tijdens de workshop sociale contacten op te doen. Houd rekening met de trap, wij hebben helaas nog geen lift. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@dromehof.nl, via het contactformulier of door te bellen naar 0229 – 795 377. Er zijn een beperkt aantal tafels dus vol = vol!

Workshop
De workshop duurt maximaal 2 uur met een pauze tussendoor. Tijdens de pauze krijgt u gratis koffie of thee. Materialen voor de workshop bieden we ook kosteloos aan, maar als u zelf ook materialen meeneemt dan wordt dit op prijs gesteld.

Inzameling voor plateaulift
Om het activiteitencentrum voor iedereen toegankelijk te maken is een lift noodzakelijk. Dit is een kostbare verbouwing en daarom zamelt onze stichting geld in voor een plateaulift. Met een plateaulift kunnen ook mensen in een rolstoel toegang krijgen tot de verdieping waar de activiteiten worden georganiseerd. Wilt u een bijdrage leveren? Dat kan door te doneren in onze kringloopwinkel of een donatie naar keuze te storten op bankrekeningnummer NL73 INGB 0006763098 t.n.v. Stichting Dromehof en onder vermelding van ‘Donatie plateaulift’. 100% van alle donaties wordt altijd besteed aan het goede doel, dus onze vaste lasten worden hier ook niet van afgetrokken.

Locatie
Het activiteitencentrum bevindt zich op De Oude Veiling 23A in Zwaag. Dit zit links van onze kringloopwinkel en rechts van onze buren fietsenwinkel Breed en Meester.