Cliënten van omringlocatie De Hoge Hop werden dit jaar weer letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Op een mooie zonnige dag kregen de cliënten een gratis fotoshoot!

Individueel, samen en met familie werden de cliënten gefotografeerd in de prachtige tuin van dit woonzorgcentrum. Na de fotoshoot werden de foto’s direct uitgeprint en in lijsten aangeboden, geheel kosteloos.

Omringlocatie De Hoge Hop is geschikt voor mensen met ernstige dementie die in een woongroep willen wonen. 3 jaar geleden, kort na de officiële oprichting van de stichting (toen nog Goed voor Oud) was dit onze eerste activiteit voor onze doelgroep.

Door het succes van deze actie werd er al snel afgesproken dit in de toekomst weer te herhalen, en tot vreugde van de cliënten. Sommige cliënten wisten zich nog de fotoshoot van vorige keer te herinneren.

Stichting Dromehof heeft deze activiteit weer mogelijk kunnen maken door activiteitenbegeleidsters Wil en Wendy van De Hoge Hop en fotografe Heidy Brakenhoff van Levensfoto, die kosteloos deze professionele fotoshoot verzorgde.