We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor onze jaarlijkse kerstactie! Rond de feestdagen gaan we weer op bezoek bij eenzame en hulpbehoevende ouderen en delen we kerstpakketten uit. Dit jaar kunt u ook meedoen!

Kerstpakketten inzamelactie
We organiseren weer een inzamelactie om zoveel mogelijk indrukwekkende, goedgevulde kerstpakketten aan te kunnen bieden aan ouderen die dat hard nodig hebben. Deze ouderen worden dit jaar opgegeven via verzorgingshuizen, buurtzorg en u kunt ook dit jaar iemand opgeven (zie meer informatie over de wensboom hieronder). Bijdragen aan onze inzameling is eenvoudig en kan op de volgende manieren:

  • Schenk iets leuks voor de kerstpakketten zoals bonbons, kerstartikelen, andere (houdbare) levensmiddelen of schrijf een handgeschreven kaart en laat weten dat u aan onze ouderen denkt!
  • Word vrijwilliger! We zoeken nog kassamedewerkers en hulp bij het ophalen van kringloopwinkel spullen
  • Doneer een bedrag naar keuze in de donatiebox in onze winkel
  • Doneer een bedrag naar keuze op onze rekening via de volgende link: Klik hier
  • Of gebruik de QR code hieronder als u mobiel bankiert:

Alle bijdragen worden zeer op prijs gesteld. Donaties op onze rekening onder vermelding van ‘Kerstactie 2019’ worden 100% besteed aan de kerstactie. Werkt de link naar onze bankrekening niet dan kunt u ook handmatig storten op IBAN rekeningnummer NL73 INGB 0006763098 t.n.v. Stichting Dromehof. Alvast ons dank!

Dromehof Wensboom
Dit jaar kunt u ook zelf iemand opgeven! Bij ons in de winkel op De Oude Veiling 22 in Zwaag staat in de showroom de Dromehof Wensboom. Hier kunt u een wenskaartje invullen om een oudere (minimaal 70+, bij voorkeur 80+) op te geven die dit jaar een bezoekje van ons verdient met een kerstpakket. Kent u iemand die erg eenzaam is, weinig bezoek krijgt of weinig de deur uit kan? Geef dan diegene op en vul zo’n wenskaartje in. Na het invullen kunt u deze in de brievenbus naast de boom inleveren.

Let wel: bij te veel aanmeldingen verloten we de kerstpakketten.

Bent u een bedrijf en wilt u onze actie sponsoren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0229 – 795 377.