Dit jaar hebben we weer honderden ouderen kunnen verblijden met een kerstpakket! Met dank aan onze sponsors Veldboer Eenhoorn, Aldi, Lidl, AH, De Boet en iedereen die heeft gedoneerd in onze winkel! Dankzij hen hebben we heel veel ouderen kunnen bezoeken met een goed gevulde kersttas of pakket. In totaal zijn er ruim 460 goed gevulde tassen uitgedeeld tijdens de bezoekjes en 8 XXL kerstdozen uitgereikt aan gesloten afdelingen. Hiermee hebben we dit jaar ruim 500 ouderen kunnen verblijden!

Foto hierboven: onze kerst wensboom in de winkel. Iedereen kon een oudere aanmelden voor een gratis kerstpakket en bezoekje van Dromehof!
Foto hierboven: Lidl Wognum schonk diverse artikelen voor de kerstpakketten! Deze artikelen hebben we gebruikt voor de pakketten bij Sweelinckhof in Wognum.
Foto hierboven: Bij de Aldi Hoogwoud haalden we 70 mini kerstbroodjes, waarvan een deel persoonlijk werd gesponsord door een lieve medewerkster!
Foto hierboven: De Boet in Hoogwoud schonk maar liefst 90 LED-kaarsen! Gezellig en sfeervol voor de ouderen in woonzorgcentra!
Albert Heijn Wognum schonk een winkelkar vol met kerstbroodjes en kerstspekjes! Ook deze artikelen hebben we in de kerstpakketten gedaan voor Sweelinckhof Wognum.
In onze kringloopwinkel bij de wensboom zamelden we ook in voor de kerstpakketten. Er zijn veel lekkere producten geschonken door de klanten!
Foto hierboven: een deel van de kersttassen staan klaar in ons magazijn. Dat staat vol!

We willen onze sponsors en donateurs heel erg bedanken voor alles wat is geschonken! Dankzij hen kunnen er vele malen meer ouderen verblijd worden met een kerstpakket en bezoekje.