Onze samenwerkingspartner de Kinderkledingbank Hoorn heeft zich gevestigd op De Oude Veiling 106 in Zwaag, op enkele minuten loopafstand van onze kringloopwinkel (De Oude Veiling 2b). Op 13 mei 2017 werd dit feestelijk gevierd, en daar waren we ook even bij!

Uiteraard konden we niet met lege handen aankomen. Stichting Goed voor Oud heeft namelijk veel steun gekregen van de Kinderkledingbank Hoorn. We hebben daarom tijdens de openingsdag een cheque uitgereikt ter waarde van €200,- om deze geweldige stichting te ondersteunen! Daarnaast hebben we ook waardebonnen overhandigd voor de cliënten van de Kinderkledingbank, die allemaal op of onder de armoedegrens leven.

We wensen de Kinderkledingbank Hoorn heel veel geluk op hun nieuwe locatie en kijken uit naar de toekomstige samenwerkingen!

Wist u dat?

  • Samen met de Kinderkledingbank Hoorn hebben we 100 kerstpakketten uitgedeeld aan ouderen. (zie ook ons nieuwsartikel: klik hier). Ook dit jaar delen we weer pakketten uit!
  • Vanaf 16 mei is de Kinderkledingbank Hoorn open van Dinsdag tot Vrijdag van 09.00 tot 17.00.
  • De kringloopwinkel van Stichting Goed voor Oud verkoopt geen kleding, maar schenkt dit aan de Kinderkledingbank Hoorn. De kringloopwinkel is open van dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en gevestigd op nummer 2b (tegenovergestelde richting van Karwei, voorbij het kruispunt).