1 december 2017 openden we de deuren van onze nieuwe winkel op de Oude Veiling 22. Met de nieuwe locatie kwam ook een nieuwe naam: Dromehof. Een passende naam voor ons goede doel, namelijk het ondersteunen van eenzame ouderen in de regio West Friesland. Sindsdien hebben we ook vanuit onze nieuwe locatie meer kunnen betekenen voor de ouderen, en ook voor diverse zorginstellingen.

Inmiddels bestaat ons team uit ruim 30 vrijwilligers, zo’n 20 meer ten opzichte van vorig jaar. Met z’n allen werken we hard om de winkel netjes te houden en dagelijks te bevoorraden met nieuwe artikelen. Maar we doen natuurlijk meer dan de winkel bijhouden, we organiseren en sponsoren zelf ook hulpmiddelen en leuke sociale activiteiten voor ons doelgroep.

Vandaag werd het bestuur verrast door een groot team vrijwilligers met bloemen, slingers, cadeautjes, zoete hapjes en een handgeschreven kaart. Het bestuur en medeoprichters van de stichting willen daarom alle vrijwilligers van harte bedanken voor hun inzet en harde werk en uiteraard ook voor deze leuke verrassing!

Uiteraard willen we ook onze bezoekers bedanken voor hun aankopen, leuke recensies, complimenten, donaties en felicitaties. We hopen jullie nog vaak te zien!