Tijdens de Westfriese Beursvloer maakte Dromehof een match met het Leger Des Heils. Op de beursvloer had de organisatie een vraag waarbij wij konden helpen, dus deden we dat graag!

Bedrijven willen vaak “iets” doen in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Non-profit organisaties uit de regio hebben behoefte aan hulp op allerlei gebied. Om deze partijen op een leuke en effectieve manier bij elkaar te brengen organiseert Vrijwilligerspunt eens per jaar een groot evenement: de Westfriese Beursvloer. Op de Beursvloer komen vragende en aanbiedende partijen elkaar tegen en “handelen” zonder een euro uit te geven.

Bron: Vrijwilligerspunt

Op de website van Vrijwilligerspunt werden de vragen en het aanbod kort voor het evenement aangekondigd. Het Leger Des Heils vroeg het volgende:

Onze kledingwinkel in Enkhuizen die al meer dan 35 jaar mensen helpt om ze een waardig gevoel te geven door middel van mooie kleding aan te bieden en te verstrekken. Wij willen dit waardig gevoel versterken door de winkel een make-over te geven. De kledingwinkel is 28 vierkante meter. Voor de opknapbeurt zijn we op zoek naar lichtbakken en spotjes.

Bron: Vrijwilligerspunt

Toevallig hadden wij bij de kringloopwinkel van Dromehof nog TL-armatuur over en die hebben we geschonken. We wensen het Leger Des Heils veel succes met hun make-over en hopen dat de TL-armatuur goed van pas komt!