Goed nieuws! Wij hebben recent een vergunning gekregen voor het organiseren van leuke activiteiten voor ons doelgroep, de ouderen in West-Friesland. Dit gaan we doen op De Oude Veiling 23A, naast onze hoofdwinkel!

Activiteitencentrum
Bingo met leuke prijzen, workshops en andere activiteiten staan in de planning bij onze activiteitencentrum. Want zodra het weer mag van de overheid i.v.m. de coronamaatregelen, gaan we dit gezellig bij ons op locatie organiseren voor ons doelgroep. Ouderen uit de regio zijn dan welkom om te participeren.

Ons doel is om hiermee zoveel mogelijk eenzame ouderen uit hun isolement te halen, door sociale maar laagdrempelige activiteiten te organiseren. Maar uiteraard zijn alle ouderen altijd welkom, eenzaam of niet.

Hulpvraag
Wij zijn nog op zoek naar 20 in hoogte verstelbare bureaus of tafels, bij voorkeur van hetzelfde formaat. Hiermee kunnen we een veilige inrichting creëren door middel van transparante schermen tussen de tafels te plaatsen. Bedrijven die hun oude kantoormeubilair opruimen willen we vragen contact met ons op te nemen.

Wat we nog meer kunnen gebruiken:

  • Bingo prijzen (momenteel geen etenswaren)
  • Hobbyspullen voor de workshops
  • Donaties voor het installeren van een plateaulift

Een plateaulift is noodzakelijk voor ouderen die slecht ter been zijn. Wilt u een bijdrage leveren door te doneren? Maak dan uw donatie over onder vermelding van ‘Plateaulift’. Het volledige bedrag wordt dan besteed aan dit doel (100%, dus zonder aftrek van andere kosten).

Dromehof Exclusief, brocante winkel
Nu we toestemming hebben om activiteiten te organiseren gaan we al aan de slag met de inrichting. Dit betekent dat de brocante winkel, Dromehof Exclusief, gaat sluiten. Aanstaande vrijdag 21 mei 2021 is de laatste dag dat de brocante winkel nog open is.

Alle artikelen zoals brocante, curiosa, vintage en antiek gaan dan langzaam weer naar onze hoofdwinkel. Bent u nog niet eerder bij ons brocante winkel geweest? Aanstaande vrijdag bent u dan nog van harte welkom.