Het gezicht van mevrouw Schoenmakers komt u misschien bekend voor. Zij staat al jarenlang op onze flyers, en zo lang komen wij ook op bezoek bij haar. Zeker met de kerst en paasacties slaan we haar nooit over en komen we gezellig langs met een kerst- of paaspakket.

Tijdens onze kerstactie in december 2020 wilden we ook op bezoek komen. Door Corona waren we helaas al een lange tijd niet meer langs geweest. Toen er een andere naam op het postvakje stond van haar appartement, begonnen we ons grote zorgen te maken. Maar na een speurtocht hadden we haar gelukkig gevonden, ze zat in Lutjebroek bij Omringlocatie Nicolaas. Mevrouw had een beroerte gehad en kon niet langer meer zelfstandig wonen. Ze is volledig verlamd aan haar rechterzijde.

Toen we op bezoek kwamen met een kerstpakket leefde ze helemaal op. Ze was zo ontzettend blij dat we weer langskwamen. Wat bleek, ze probeerde ons al enige tijd te bereiken. Dit lukte niet omdat ze geen toegang meer had tot haar tablet. En bellen lukte ook niet zonder beltegoed. Hier wilden we haar bij helpen.

Het herstellen van haar tablet lukte niet meer. Het wachtwoord was kwijt en het e-mailaccount dat bij de tablet hoorde bestond niet meer. Daarop besloten we een simkaartje te kopen voor mevrouw en een splinternieuwe tablet. Zij was een Ipad gewent en dus hadden we Ipad gekocht, inclusief accessoires.

Mevrouw kan nu weer e-mailen en bellen. We hopen dat mevrouw Schoenmakers nog jarenlang kan genieten van de tablet en dat we binnenkort weer veilig en regelmatig op bezoek mogen komen.