Ophaal - Inbreng - Diensten

Spullen laten ophalen?

Wij halen uw tweedehands spullen gratis bij u op. Bel voor een afspraak tijdens de openingstijden.

Spullen laten bezorgen?

U kunt uw tweedehands spullen door ons laten bezorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Spullen komen brengen?

U kunt uw tweedehands spullen komen brengen naar onze kringloopwinkel tijdens de openingstijden.

Bel 0229 795377

Zondag t/m Maandag 12:00-17:00 | Dinsdag t/m Zaterdag 10:00-18:00

Ophaal van uw kringloop artikelen

Ophaal kringloopwinkel hoornVoor het ophalen van tweedehands spullen komen we langs met onze bestelauto. Kringloopwinkel Dromehof biedt ook een helpende hand tijdens het ophalen van de spullen bij u thuis. Niet alles hoeft daarom kant en klaar op de begane grond te staan. Heeft u hulp nodig, dan nemen we dozen mee, inpakmateriaal en gereedschap indien dat nodig is. Laat u dit wel even van tevoren weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Alle geschonken tweedehands artikelen vinden bij ons weer een nieuwe bestemming. Daar doen we erg ons best voor door middel van verkoop, recycling of ter ondersteuning van ons doel. Zo dragen wij ook een steentje bij aan een schoner milieu door recycling en hergebruik.

Voorkeuren voor tweedehands spullen

In principe halen we alles op met uitzondering van oude beeldbuis televisies, in slechte staat verkerend meubilair en afval / grofvuil. Omdat meningen kunnen verschillen over wat wel of niet verkoopbaar is, vragen we u of we de meubelen mogen bekijken alvorens we besluiten deze wel of niet mee te nemen.

De meubelen krijgen bij ons altijd een nieuwe, goede bestemming. Alle kleine artikelen verkopen we op de rommelmarkten en/of online. Alle opbrengsten hiervan komen ten goede aan het doel.

Ophaalgebied

  • Gemeente Hoorn (Zoals Hoorn, Zwaag, Kersenboogerd, Risdam)
  • Gemeente Opmeer (Zoals Opmeer, Spanbroek, Hoogwoud)
  • Gemeente Stede Broec (Zoals Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek)
  • Gemeente Koggenland (Zoals Obdam, Spierdijk, Berkhout, Avenhorn)
  • Gemeente Medemblik (Zoals Medemblik, Wognum, Wervershoof, Andijk, Nibbixwoud)

En alle andere dorpen en steden in heel West-Friesland.
Afhankelijk van het aanbod kan het ook eventueel verder weg in Noord-Holland. Een halve of complete inboedel en huisontruimingen kunnen ook buiten Noord-Holland opgehaald worden. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Overige diensten

– Huisopruiming en huisontruiming

We doen ook huisopruiming en huisontruiming. In het geval van een verhuizing, overlijden of andere gevallen kunnen wij uw zorgen uit handen nemen en de woning netjes en bezemschoon opleveren. U bent in alle gevallen ervan verzekerd dat er niets verspild wordt, en dat alle spullen weer een goede bestemming krijgen.

– Verhuisservice voor ouderen

Omdat verhuizen al zwaar genoeg is en professionele verhuisbedrijven veel geld kosten, bieden we ook een speciale verhuisservice aan ouderen die geen familie hebben en/of niet over de financiële capaciteiten beschikken. Zo laten we geen enkele oudere in de steek!

– Samenwerking met zorginstellingen

Ook zijn we er voor de zorginstellingen. We organiseren en ondersteunen activiteiten, projecten en doelen van en bij woonzorgcentra en andere instanties waar wij ouderen kunnen helpen, door bijvoorbeeld een financiële bijdrage te leveren of zelf een activiteit te organiseren. Bij deze activiteiten betrekken we indien nodig ook de juiste organisaties en personen om het uit te voeren.