Een derde robot huisdier van Dromehof heeft een nieuwe bestemming gekregen: Omringlocatie Almere in Opperdoes heeft de interactieve robot hond in ontvangst genomen!

Almere is een klein en gezellig verzorgingshuis in het centrum van Opperdoes en is geschikt voor mensen die intensieve verzorging nodig hebben, een lichte vorm van dementie hebben, zelfstandig willen wonen met zorg en faciliteiten vlakbij of tijdelijke zorg nodig hebben na een operatie of bij het tijdelijk wegvallen van mantelzorger(s).

Een van de bewoners zal worden verblijd met deze gezellige knuffelhond!

Foto: Jolanda (L) en Gerda (R) van Dromehof samen met Susan (midden) van huis Almere en de robothond onder de kerstboom

Stichting Dromehof besteed nu veel aandacht aan het uitreiken van deze interactieve robot huisdieren nu er nog steeds strenge maatregelen gelden voor het bezoeken van de ouderen. Voor mensen met dementie kunnen deze robot honden en katten veel troost bieden.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan deze actie? U kunt een bedrag naar keuze overmaken op de bankrekening van de stichting onder vermelding van ‘Gift robothuisdieren’, wij zorgen er dan voor dat dit bedrag volledig (dus zonder aftrek van andere kosten) wordt besteed aan het aanschaffen en uitreiken van deze robots.

IBAN: NL73 INGB 0006763098
T.n.v. Stichting Dromehof
O.v.v. ‘Gift robothuisdieren’