Voor het eerst organiseerde we een rommelmarkt bij woonzorgcentrum Avondlicht. En met succes! Blije bewoners, een fantastisch resultaat en het doel is behaald!

Rommelmarkt Avondlicht

Voorbereidingen
Drie maanden lang hebben de vrijwilligers van Stichting Goed voor Oud tweedehands spullen gesorteerd en apart gehouden voor de rommelmarkt bij Avondlicht. Naast deze bijdrage is er ook een ontzettende grote hoeveelheid spullen gebracht en opgehaald tijdens de inzamelingsactie. Deze actie startte twee weken vóór de rommelmarkt.

5 kramen en meer dan 15 eettafels werden in gebruik genomen voor het evenement, welke regelmatig tijdens de rommelmarkt werden aangevuld met nieuwe spullen. Hierdoor hadden de bezoekers die later kwamen ook een ruim aanbod.

Rommelmarkt
Boeken, kleding, serviesgoed, keukenaccessoires, speelgoed, brocante of vintage, er was van alles te vinden op de rommelmarkt. De markt werd druk bezocht.

Resultaat
Met een opbrengst van €1260,73 en het premieplan van het Nationaal Ouderenfonds hebben we in totaal €1760,73 ingezameld voor het goede doel! Een groot succes!

Doel behaald
Het doel is behaald: de Tovertafel van Active Cues zal in gebruik worden genomen op verschillende afdelingen bij Avondlicht. Ouderen in de midden tot late stadia van dementie zullen hier baat bij hebben. We zijn hier ontzettend blij mee!

Opbrengsten Rommelmarkt

Met dank aan:
De medewerkers en vrijwilligers van Avondlicht
Het Nationaal Ouderenfonds
Iedereen die tweedehands spullen heeft geschonken voor dit doel
En namens het bestuur ook een grote pluim voor de vrijwilligers van onze stichting die zich hebben ingezet voor deze actie!