Op zaterdag 5 maart 2016 organiseren wij van Kringloopwinkel Dromehof Hoorn een gezellige rommelmarkt bij woonzorgcentrum Avondlicht in Hoorn. Alle opbrengsten van deze rommelmarkt gaat naar een speciaal initiatief! Komt u ook naar deze leuke rommelmarkt? Naast de aangeboden voorraad tweedehands spullen wordt ook nog een grote inzamelingsactie gehouden.

Rommelmarkt bij Avondlicht
Datum: zaterdag 05-03-2016
Tijd: 13:30 tot 16:30 uur.
Adres: Geldelozeweg 66, 1625NX in Hoorn
Parkeergelegenheid: Gratis parkeren op de Doctor C.J.K. van Aalstweg (Hof van Hoorn).

U bent allen van harte welkom om rond te komen kijken! De rommelmarkt wordt georganiseerd in restaurant ‘De Wilg’. Het restaurant is overigens ook open voor het publiek en tijdens de rommelmarkt is het ook mogelijk daar contant te betalen.

Inzamelingsactie bij Avondlicht
U kunt vanaf 22 februari tot en met 2 maart elke dag tussen 11:00 en 16:30 uur rommelmarkt spullen komen inbrengen bij de receptie van Avondlicht. Ook is het mogelijk uw aanbod door ons op te laten halen.

Alle opbrengsten bestemd voor een speciaal initiatief
Het doel van deze rommelmarkt is dit keer om geld in te zamelen voor het aanschaffen van een tovertafel voor de cliënten van Avondlicht (onderdeel van Wilgaerden). De tovertafel is een speels product dat ouderen in de midden tot late stadia van dementie stimuleert in fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie met minimale begeleiding. Het nieuwe spelconcept bestaat uit interactieve lichtanimaties die worden geprojecteerd op de huidige eettafel. De animaties reageren op de beweging van handen en armen.

Meer informatie over de tovertafel kunt u vinden op www.kringloopgoedvooroud.nl/tovertafel

West-Fries Weekblad - Tovertavel