IMG_20160806_141742

Zaterdag 6 augustus 2016 organiseerde de medewerkers van Lindendael een gezellige markt van 13:30 tot 16:30 uur op de Koepoortsweg in Hoorn. Met o.a. rommelmarktspullen zoals speelgoed, servies, kleding, boeken, etc. Ook was er een rad van avontuur waarmee verschillende prijzen gewonnen konden worden en er waren heerlijke hapjes zoals poffertjes en gebak!

Kringloopwinkel Dromehof was er bij om het goede doel, gekozen door Lindendael, te ondersteunen door uit eigen voorraad spullen te brengen en te verkopen. Het was een prachtige zonnige dag en ook de eerste dag van de Hoornse kermis. De opbrengsten, hoewel bescheiden, werden aan het einde van de markt overhandigd. Er is in totaal +/- €600 opgehaald.

Werkt u voor een zorginstelling en bent u ook van plan een rommelmarkt te organiseren voor het goede doel? Wij kunnen daar bij helpen! Zoals het organiseren van een inzamelactie, de markt promoten, het schenken van spullen uit onze eigen voorraad, hulp met sorteren en het afvoeren van afval, etc! Neem contact met ons op voor meer informatie.