De kerst inzamelactie voor de jaarlijkse bezoeken aan ouderen rond de feestdagen in december was een succes! Weekblad Zondag kondigde de inzamel actie van Dromehof aan met artikelen in de krant. De inzameling liep tot en met 15 december. Hierbij het resultaat!

Weekblad Zondag

Foto: Weekblad Zondag kwam na de inzamelactie persoonlijk langs met een attentie. Daarna plaatsten ze het resultaat van de actie op de voorpagina van 23 december! Bedankt Weekblad Zondag!

Inzamelen!
Bezoekers van onze kringloopwinkel konden kerst artikelen schenken door ze onder de kerstboom te plaatsen. Hiervan werden maar liefst zo’n 50 gevarieerde pakketten gemaakt met allemaal leuke kerstartikelen, verzorgingsproducten, zoete en zoute hapjes, handgeschreven kaarten, servetten, vruchtensappen, en nog veel meer.

Veldboer Eenhoorn heeft kort na de inzamelactie nog honderden artikelen geschonken aan ons initiatief waardoor het totaal aantal goed gevulde pakketten op 125 stuks kwam. Genoeg voor onze stichting om alle ouderen in de regio te bezoeken die dit jaar een extra steuntje kunnen gebruiken!

Veldboer Eenhoorn

Foto: Margret en Marleen (rechts) van Veldboer Eenhoorn vullen de auto van Dromehof met dozen vol verschillende soorten artikelen. Mirjam (links) van Dromehof neemt het in ontvangst. We zijn erg dankbaar voor deze grote donatie van Veldboer Eenhoorn!

Kerstpakketten en goed gevulde tassen

Linkerfoto: een hoge stapel dozen vol lekkers van Veldboer Eenhoorn. Rechterfoto: Goed gevulde tassen klaar om uit te delen aan de ouderen

Op bezoek!
Na het vullen van alle pakketten en tassen gingen we op bezoek bij de ouderen! Verspreid over verschillende dagen kwamen we bij 125 ouderen langs in onder andere Avondlicht, Westerhaven, Sweelinckhof, De Perelaar, Berkenhof, Zandhove en Betsy Perk! Maar na enkele dagen werden we weer verrast. Dit keer door de Lidl!

De lidl, locatie Wognum, heeft een donatie gedaan van een aantal dozen vol kerstkransjes en biscuits!

Lidl Wognum

Foto’s: Met de donatie van Lidl Wognum zijn we ook ontzettend blij! Bedankt Lidl!

Een auto vol lekkers

Linkerfoto: alle tassen liggen klaar en de bezoekjes beginnen! Rechterfoto: de tassen nog even extra gevuld met koek van Lidl Wognum!

Wij willen alle sponsors waaronder Veldboer Eenhoorn en Lidl Wognum bedanken en ook alle bezoekers van onze winkel voor hun bijdrage en aankopen in de winkel! Ook bedanken we de Hema, De Scharrel Slagerij Hoorn en bewoners van Bobeldijk van hun bijdrage (zie ook ons vorige nieuwsbericht hier: klik).

De kerstpakketten en tassen zijn inmiddels al uitgedeeld. Helaas mogen we vanwege privacy redenen de foto’s van de bezochte ouderen niet op internet publiceren. Echter kunt u binnenkort wel wat foto’s bekijken bij ons in de winkel! In de koffiehoek spelen we een slideshow af met diverse foto’s van de actie maar ook van andere acties van onze stichting.