In december bracht ‘t HuisTheater de voorstelling ‘Christmas Carol’ naar Berkhout voor de bewoners van omringlocatie De Berkenhof. Voorzitter Heleen Rijpkema van Stichting vrienden van De Berkenhof heeft voor deze prachtige voorstelling een beroep op ons gedaan voor een donatie om hier aan bij te dragen.

Hoewel we na onze drukke decembermaand het budget hadden overschreden door al onze acties en activiteiten voor de ouderen, hebben we toch een bijdrage kunnen leveren van maar liefst 100,- euro. Met dit recent overhandigd bedrag hopen we de stichting te hebben ondersteund en dat er snel weer iets leuks georganiseerd kan worden voor de bewoners.

Christmas Carol… het prachtige Kerstverhaal van Annie M.G. Schmidt, dat wonderlijk genoeg vrij onbekend is bij het Nederlandse publiek!

Binnen het repertoire zijn zowel Nederlandse als buitenlandse kerstliederen opgenomen: alle buitenlandse Kerstliederen zijn door ’t HuisTheater vertaald in het Nederlands. Deze songs zijn geïntegreerd in het Kerstverhaal van Annie M.G. Schmidt, dat exclusief voor ‘t HuisTheater is omgeschreven door Het SchrijversCollectief der Lage Landen.

Bron: www.huistheater.nl/producties/christmas-carol/