Kringloopwinkel Hoorn Goed voor Oud bouwt een nieuwe kringloopwinkel in Hoorn

Stellingen worden gebouwd in onze kringloopwinkel

Met veel trots en enthousiasme kondigen wij van ‘Stichting Goed voor Oud‘ officieel aan dat we vanaf April een echte kringloopwinkel gaan openen! De winkel is gevestigd in Zwaag, ideaal gelegen tussen onze opslagplaatsen verspreid in Hoorn en Wognum. Hierdoor kunnen we regelmatig de winkel aanvullen met nieuwe spullen en de volledige ruimte kan worden benut als verkoopruimte.

Openingsdag: Zaterdag 1 April 2017

U bent u van harte welkom. Koffie, thee en cake staan voor u klaar!

Adres:
De Oude Veiling 2B
1689 AA Zwaag

Komt u binnenkort ook een bezoekje brengen? U kunt ons in April elke dag bezoeken tussen 11:00 en 17:00 uur.

Parkeergelegenheid

Industriegebied De Oude Veiling biedt voldoende parkeergelegenheid vlakbij onze winkel.

In onze winkel vindt u allerlei huisraad en kleine, lichte meubelen. Denkt u maar eens aan elektronica, keukenapparatuur, lampen, servies, nachtkastjes, stoelen, boeken, dvd’s, enzovoorts. Grote meubelen slaan wij nog altijd op in onze opslagplaatsen en bieden we aan op Marktplaats en Facebook.

Toekomst

Na ruim 2 jaar sinds de officiële oprichting van de stichting hebben we nu één van ons doelen behaald: een winkel openen! Wat betekent dit nu voor onze visie en toekomststreven? Nu we vanuit een echte winkel kunnen verkopen, houden we meer tijd over voor activiteiten en acties. Méér doen voor eenzame ouderen, en meer kunnen betekenen voor de zorginstellingen van West-Friesland.