Tijdens de 10de editie van de Westfriese Beursvloer in schouwburg Het Park werden er records verbroken!

Tijdens de Westfriese Beursvloer komen maatschappelijk organisaties en bedrijven bij elkaar om met gesloten beurs te handelen.

Stichting Dromehof was ook aanwezig, zowel als maatschappelijk organisatie met ‘vragen’ maar ook als organisatie met ‘aanbod’ en liepen daarom als enige rond met maar liefst twee lintjes waaraan wij herkent konden worden (blauw voor aanbod en oranje voor vragen). Uniek maar niet gek, want als non-profitorganisatie kunnen we alle hulp goed gebruiken, maar organiseren we zelf ook vele leuke activiteiten die dan weer onder aanbod vallen.

Dat we beide lintjes droegen viel dus goed op, en dat was maar goed ook want tijdens deze beursvloer hadden we ons record van vorig jaar verbroken! Vorig jaar hadden we 8 matches gemaakt. Dit jaar zijn het er twee keer zo veel, in totaal 16 matches! We hebben matches met onder andere Rigtershof, Westerhaven, De Wilgenhof, Stichting Kleinschalig Wonen, Zandhove, Warm Thuis en vele anderen. Door deze matches hebben we al een druk programma voor 2020 en kijken wij er erg naar uit om allerlei geweldige activiteiten te organiseren en te sponsoren voor het goede doel.