De deuren gaan tijdelijk dicht
Op maandag 9 maart 2020 sluiten we de deuren van onze kringloopwinkel op De Oude Veiling 22 in Zwaag voor bezoekers vanwege verbouwingswerkzaamheden. We verwachten op donderdag 2 april weer open te gaan, maar streven er naar nog wat eerder de deuren te kunnen openen.

Kortingsactie
Op zaterdag en zondag 7 en 8 maart geven we maar liefst 50% op alle al zeer laag geprijsde tweedehands artikelen. Kom dus vroeg langs om te kunnen profiteren van deze actie! Reserveren is niet mogelijk.

Wilt u spullen inbrengen?
Mensen die spullen willen inbrengen kunnen evengoed nog langskomen tijdens de werkzaamheden. Door de werkzaamheden kan het zijn dat we u niet zien of horen aan de voorkant van de winkel. Belt u daarom gerust bij ons aan aan de achterkant of bel ons op 0229 – 795 377. Let wel dat we bepekte ruimte hebben voor meubels!

Werkzaamheden
Het magazijn wordt uitgebreid, de verlichting beneden wordt verbeterd en de voorraad tweedehands spullen in de winkel wordt volledig nagekeken. Na de verbouwing wordt ook langzamerhand de verlichting bij de kledingafdeling op de bovenverdieping verbeterd, iets wat door vele klanten zeer op prijs gesteld zal worden. Dit komt dus pas later, zodat we zo vroeg mogelijk de winkel weer kunnen openen.