Op vrijdag 1 december 2017

Openen we onze nieuwe winkel, welke zich bevindt op loopafstand van onze oude locatie. Deze ruimte is aanzienlijk groter, met meer verkoopruimte en ruime parkeerfaciliteiten.

Het nieuw adres: De Oude Veiling 22 in Zwaag!

We zijn al enige tijd druk bezig met de voorbereidingen. De nieuwe winkel zal een gevarieerd aanbod bevatten. Denkt u maar aan huishoudelijke artikelen, elektronica, keukenapparatuur, kleine en grote meubelen, kleding, boeken, dvd’s, cd’s, lp’s, witgoed en seizoensgebonden artikelen, zoals kerst en sinterklaas.

Naam wijziging

Dromehof kringloopwinkel verhuizing logo

De naam van onze kringloopwinkel wijzigt naar ‘Dromehof‘ en wordt onderdeel van Stichting Goed voor Oud als middel om onze activiteiten financieel te ondersteunen, later meer hierover!

Bent u ook benieuwd naar ons aanbod?

Kom daarom op 1 december 2017 op bezoek bij onze nieuwe kringloopwinkel, op De Oude Veiling 22 in Zwaag! De winkel is uitstekend bereikbaar met de fiets, auto en bus. Als u vanaf de Oostergauw het industriegebied De Oude Veiling oprijdt dan ziet u ons voorbij het kruispunt aan uw rechterhand.

Onze nieuwe openingstijden zijn:

Dinsdag t/m Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag en Maandag 12:00 – 17:00

Voordelen

Na een lange zoektocht hebben we een ideale locatie gevonden om te vestigen. Met als voordelen:

  • Zeer ruime parkeerfaciliteiten voor de deur.
  • Een volwaardige verkoopruimte met ons volledige aanbod.
  • Tijdsbesparing doordat alles op één centrale locatie komt, waardoor we meer tijd overhouden voor ons doel.
  • Ruimte voor een koffiecorner voor onze doelgroep in de omstreken.
  • Beter toegankelijk, rolstoel en rollator vriendelijk.
  • Een volwaardige sociale werkplaats en dagbesteding voor vrijwilligers.
  • Goede doel

Uiteraard blijft ons doel hetzelfde, het ondersteunen van eenzame ouderen in de regio West-Friesland. Het beleid blijft daarom ook onveranderd en wordt nog steeds 100% van de opbrengsten besteed aan het doel.

Vrijwilligers gezocht!

Het aantal vrijwilligers bij onze stichting groeit hard. We zoeken slechts nog enkele vrijwilligers die mee willen helpen in de winkel. De werkzaamheden omvatten o.a. het bevoorraden van de winkel, sorteren, prijzen en verkoop aan de kassa. Interesse en affiniteit met ons doel? Neem dan snel contact met ons op!